Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het bewaren en verwerken van cookies op uw toestel voor het verbeteren van onze website.
Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

UNIQ Wonen schenkt mooi bedrag aan JESSA

Ter ere van een nieuwe bestuurssamenstelling en de inhuldiging van de nieuwe kantoren van de UNIQ Wonen organiseerde de Hasseltse projectontwikkelaar midden september een feestelijke receptie voor familie, vrienden en professionele relaties. Aan de genodigden werd echter gevraagd om geen persoonlijke attenties mee te brengen, maar om een vrijblijvende bijdrage te schenken aan de UNIQ Wonen Foundation en dit ter attentie van de kinderafdeling van het Jessa ziekenhuis te Hasselt.

Dit maakt dat UNIQ Wonen vandaag een mooi bedrag van €7.500,- aan voornoemde kinderafdeling mag overhandigen.

Kris Vanhoyland: “Kinderen van vandaag zijn de toekomst van morgen. Met deze schenking hopen we een bijdrage te leveren, waarmee zieke kinderen en ouders ondersteund kunnen worden, ze opnieuw onbezorgd en met plezier door het leven kunnen gaan en aan een mooie toekomst kunnen bouwen. “

Ook Veerle Lynen, hoofdverpleegkundigde afd. pediatrie – Jessa Ziekenhuis, reageert zeer enthousiast: “We zijn superblij en heel vereerd met deze cheque! We hebben een aantal projecten waar we van 'dromen' en die we dankzij deze schenking wat meer vorm kunnen geven. Een vaste arm met tablet-houder en tablet voor boven de onderzoekstafel bijvoorbeeld.”

No items found.

We helpen je graag verder.

Heb je vragen of wens je graag meer informatie over een bepaald project?
Vul onderstaand formulier in en we helpen je graag verder!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.