uniq wonen achtergrond patroon

Investeer slim. Investeer in UNIQ vastgoed.

Ook met een klein vermogen kan je investeren

Je moet geen honderdduizenden euro’s op tafel leggen om te investeren in vastgoed. Het is zelfs sterk aangewezen om de investering te voldoen met slechts 20 à 30% eigen kapitaal en het resterende bedrag aan te wenden aan de hand van geleend kapitaal. Want zo is het lenen van kapitaal een vereiste om een fiscaal voordeel te creëren en om het befaamde financiële hefboomeffect in werking te zetten. Het financiële hefboomeffect kan pas ontstaan wanneer men bij de aankoop van een investeringsvastgoed gebruik maakt van een goedkoop krediet met een lage rentevoet. Het geleend kapitaal brengt je door de verhuur van je vastgoedinvestering meer op dan dat het je kost.


Bescherming tegen de heersende inflatie

Alles wordt duurder. Inflatie wordt ook wel geldontwaarding genoemd; je geld en dat van alle andere consumenten daalt in waarde. Je koopkracht daalt omdat de prijzen van zowat alle goederen en diensten stijgen. Wanneer je je vermogen wilt beschermen tegen deze inflatie dien je te investeren in goederen die hun waarde behouden. Vastgoed is een goed waarvan de waarde stijgt.


Sterk groeiende huurmarkt

Voor velen van ons wordt het lenen en aankopen van een woning te duur. De vraag naar huurwoningen zal de komende jaren alleen maar toenemen. Heel wat huurders zijn (en zullen nog meer dan nu) op zoek zijn naar jouw investeringsvastgoed om te huren. Belangrijk om weten is dat een nieuwbouwpand een stuk beter scoort op de verhuurmarkt, want ook huurders wensen meer dan ooit een modern wooncomfort en de voorziening van duurzame technieken.


Waardestijging van vastgoed

Vanaf 10 jaar na de aankoop van uw vastgoedinvestering boek je het hoogste rendement op de wederverkoop ervan. Dit rendement komt nog bovenop het eerder verworven rendement van de huuropbrengsten.


Investeer NU, investeer in de toekomst.

UNIQ Wonen beschikt in haar aanbod over enkele compacte appartementen op interessante locaties die zich perfect lenen als ideaal investeringsvastgoed. Aan de hand van een korte simulatie geven we je graag meer uitleg en een duidelijk beeld over het te verwachten rendement van je mogelijke vastgoedinvestering.

UNIEKE LOCATIES,
ARCHITECTURALE VERFIJNING & DOORDACHTE WOONKWALITEIT

UNIQ Wonen is een in Hasselt gevestigde project-ontwikkelaar, gespecialiseerd in het ontwikkelen van residentiële nieuwbouwprojecten.

Er wordt gewerkt met sterke concepten op unieke locaties, waar een doordachte woonkwaliteit, gebaseerd op duurzaamheid en een verfijnde architecturale vormgeving, altijd vooropgesteld is.

nieuwsoverzicht