Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het bewaren en verwerken van cookies op uw toestel voor het verbeteren van onze website.
Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

investeer slim, investeer in UNIQ vastgoed

Ook met een klein vermogen kan je investeren

Je moet geen honderdduizenden euro’s op tafel leggen om te investeren in vastgoed. Het is zelfs sterk aangewezen om de investering te voldoen met slechts 20 à 30% eigen kapitaal en het resterende bedrag aan te wenden aan de hand van geleend kapitaal. Hierdoor kun je profiteren van het zogenaamde hefboomeffect. Er wordt een meerwaarde gerealiseerd en een beter rendement ten opzichte van een financiering met 100% eigen middelen.


Bescherming tegen de stijgende inflatie

Alles wordt duurder. Inflatie wordt ook wel geldontwaarding genoemd; je geld en dat van alle andere consumenten daalt in waarde. Je koopkracht daalt omdat de prijzen van zowat alle goederen en diensten stijgen. Wanneer je je vermogen wilt beschermen tegen deze inflatie dien je te investeren in goederen die hun waarde behouden. Van 1981 tot 2020 bracht een woning in België gemiddeld 8,45% en een appartement 8,05% per jaar op. Vastgoed laat dus goud (2,47%), spaarboekjes (0,35%) en zelfs overheidsobligaties (5,67%) ver achter zich. 


Sterk groeiende huurmarkt

Voor velen van ons wordt het lenen en aankopen van een woning te duur. De vraag naar huurwoningen zal de komende jaren alleen maar toenemen. Heel wat huurders zijn dus op zoek zijn naar jouw investeringsvastgoed om te huren. Belangrijk om weten is dat een nieuwbouwpand een stuk beter scoort op de verhuurmarkt, want ook huurders wensen meer dan ooit een modern wooncomfort en de voorziening van duurzame technieken.


Waardestijging van vastgoed

Naast de jaarlijkse indexatie van de huur geniet je eveneens van een waardestijging van jouw vastgoed. Sinds begin 2000 tot 2020 is de waarde van een appartement meer dan verdubbeld! Deze waardestijging komt bovenop de jaarlijkse indexatie van de huurprijzen, die gemiddeld ook 1,5% à 2% per jaar bedraagt.


Investeer NU, investeer in de toekomst.

UNIQ Wonen beschikt in haar aanbod over enkele compacte appartementen op interessante locaties die zich perfect lenen als ideaal investeringsvastgoed. Aan de hand van een korte simulatie geven we je graag meer uitleg en een duidelijk beeld over het te verwachten rendement van je mogelijke vastgoedinvestering.

No items found.

We helpen je graag verder.

Heb je vragen of wens je graag meer informatie over een bepaald project?
Vul onderstaand formulier in en we helpen je graag verder!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.