UNIQ Wonen - Witgoud
UNIQ Wonen - Witgoud
UNIQ Wonen - Witgoud
Logo Witgoud

Exclusief wonen in het hart van Tessenderlo. Gelegen langs de Stationsstraat 34 zal dit uniek project binnenkort vorm geven aan 4 luxe appartementen, 1 exclusief penthouse en 1 dienstverlenende handelsruimte.

"Witgoud" maakt een verwijzing naar het gelijknamige -verfijnde en luxueuze- edelmetaal; het is waardevol en behoudt ook zijn waarde. Deze eigenschappen onderscheiden, naast de kleuraccenten van de gevel (wit & goud), het project op unieke wijze en benadrukken het luxueuze karakter en de hoge duurzaamheid van het project.

VANAFPRIJS € 379.064
EXCL. KOSTEN KOPER

vanaf € 228.900

excl. kosten KOPERs
Oppervlakte
104m² - 140m²
Slaapkamers
2
Terras/tuin
13m² - 38m²
Parkeerplaats
carport
Bouwfase
ruwbouw
Oplevering
najaar 2024
Duurzaamheid
BEN20
zonnepannelen
warmtepomp
REEDS VERKOCHT
80% verkocht
NOG 1 APP TE KOOP
UNIQ Wonen - Witgoud

centrale ligging

Geniet van het belevingsvolle centrum en laat je bekoren door de gezellige winkelstraten en de vele smaakvolle adresjes in en rondom de binnenstad. Witgoud is gelegen op slechts 200m van de Markt van Tessenderlo.

UNIQ Wonen - Witgoud

verlaagd btw-tarief 6%

Geniet van een verlaagd btw-tarief (6% i.p.v. 21%) voor alle werken van witgoud die nog voor 31 december 2024 uitgevoerd worden (indien je aan de wettelijke voorwaarden voldoet). Naar verwachting zullen alle werken t.e.m. de plaatsing van het buitenschrijnwerk (=80% van de totale constructieprijs) tegen eind 2024 uitgevoerd zijn.

UNIQ Wonen - Witgoud

BEN20!

Zonnepanelen, een warmtepompsysteem, vloerverwarming, … witgoud is een uiterst duurzaam project. Dat resulteert niet alleen in een mooie besparing op je energiefactuur, maar daarnaast geniet je ook nog van 50% korting op je kadastraal inkomen gedurende 5 jaar.

UNIQ Wonen - Witgoud

luxueuze afwerking

Er wordt doorheen het gehele project alleen met de meest hoogwaardige en kwalitatieve materialen gewerkt. De koper bepaalt de afwerking naar eigen smaak; de afwerkingsbudgetten voor het uitkiezen van de keuken, badkamer, vloeren en deuren zijn dan ook zeer royaal ter beschikking gesteld.

100% Voltooiingswaarborg

Als solide projectontwikkelaar kiezen wij er steevast voor om te werken onder de Wet Breyne met een 100% voltooiingswaarborg. Als koper geniet je bij ons zodoende van een maximale bescherming van je investering en dit gedurende het volledige bouwproces.

Witgoud

Stationsstraat 34
Tessenderlo

UNIQ Wonen - WitgoudUNIQ Wonen - WitgoudUNIQ Wonen - WitgoudUNIQ Wonen - WitgoudWitgoud vooraanzicht

Klik op foto om te vergroten.

Wil jij exclusief wonen in hartje tessenderlo?

Of wens je graag bijkomende informatie over het project? Vul onderstaand formulier in en we helpen je graag verder!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.