UNIQ Wonen - 't Landgoed linkse woning verkocht
Living van 't Landgoed
Achteraanzicht van 't Landgoed
't Landgoed logo

Welkom in de Smalstraat, waar 't Landgoed zich huisvest met vier charmante pastorijwoningen. Harmonieus worden ze vormgegeven door het gebruik van stijlvolle kenmerken, zachte tinten en natuurlijke materialen. Door de aangename oriëntatie op het zuiden baden de tuinen en terrassen de hele dag rond in het heerlijke zonlicht.

Bij binnenkomst valt meteen het ruime en lichte karakter van de charmante woningen op; gezelligheid, comfort en een hoogstaande woonkwaliteit staan voorop. De woningen zijn uiterst duurzaam en hebben door de voorziening van onder meer zonnepanelen en een warmtepompsysteem een E-peil van E20!

vanaf € 391.528

excl. kosten KOPERs
Oppervlakte
140m²
Slaapkamers
3 & meer
Terras/tuin
5 are
Parkeerplaats
carport
Bouwfase
ruwbouw
Oplevering
najaar 2024
Duurzaamheid
warmtepomp
zonnepannelen
REEDS VERKOCHT
25%
Keuken van 't Landgoed

totaalafwerking

De woningen worden volledig en hoogkwalitatief afgewerkt. Zo worden onder meer de tuinen volledig aangelegd en aangeplant, en zijn ze uitgerust met een mooi leefterras en een carport. Zelfs uw brievenbus en buitenverlichting zijn voorzien. Daarnaast worden de afwerkingsbudgetten voor het uitkiezen van uw keuken, badkamer, vloeren en deuren zeer royaal ter beschikking gesteld.

Slaapkamer van 't Landgoed

BEN20!

’t Landgoed is een uitgesproken energiezuinig project. De woningen behalen een E-peil van E20; onder meer door de voorziening van een warmtepompsysteem, zonnepanelen, vloerverwarming,… Dit resulteert niet alleen in een enorme besparing op uw energiefactuur maar ook in een korting van 100% op uw kadastraal inkomen gedurende 5 jaar.

Rutten omgeving

karaktervolle locatie

Rutten is een gemoedelijk en charmant dorp bij Tongeren, dat in het bijzonder gekenmerkt wordt door een rustige en landelijke leefomgeving. Uitgestrekte velden, glooiende weilanden een kabbelend beekje en talrijke vierkantshoeves kleuren er het landschap.

Kinder slaapkamer van 't Landgoed

mooie opportuniteiten

Een vaste trap naar de zolder (en dus geen trapluik) wordt voorzien; dit biedt eindeloze mogelijkheden om de zolder naar eigen wens in te richten; bijkomende slaapkamers, een hobbyruimte, een kantoor- of extra bergruimte, … de keuze is aan u.

100% Voltooiingswaarborg

Als solide projectontwikkelaar kiezen wij er steevast voor om te werken onder de Wet Breyne met een 100% voltooiingswaarborg. Als koper geniet je bij ons zodoende van een maximale bescherming van je investering en dit gedurende het volledige bouwproces.

't Landgoed

Smalstraat 1 - 7
Rutten-Tongeren

Vooraanzicht 't landgoedLiving van 't LandgoedBadkamer van 't LandgoedSlaapkamer van 't LandgoedAchteraanzicht van 't Landgoed

Klik op foto om te vergroten.

Wil jij ook luxueus & hedendaags wonen in het karaktervolle rutten?

Of wens je graag bijkomende informatie over het project? Vul onderstaand formulier in en we helpen je graag verder!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.