Laatste appartementen beschikbaar van O'boisUNIQ Wonen - O'bois Hasselt
UNIQ WONEN
UNIQ WONEN OBOIS
UNIQ WONEN OBOIS logo

FASE 2: Houtrijke en Boomrijke

Het mooie Boomrijke en Houtrijke kenmerken zich als twee compacte en bijna identieke woongehelen op de rechterzijde van het parkperceel van O’bois. Samen huizen ze 32 lichtrijke parkappartementen.
De knappe één- en twee-slaapkamerappartementen beschikken allen over een aangename, grote leefruimte met een open en zeer kwalitatieve keuken. De ruime terrassen vormen op hun beurt dan weer een naad- en drempelloos verlengde van deze gezellige leefruimte en creëren zo een gevoel van extra ruimte en natuurlijke vrijheid.

Maak geheel vrijblijvend vandaag nog jouw afspraak en ontdek de vele troeven, de hoge afwerkingsgraad, de parktuin en zo veel meer!

Maak vandaag nog jouw afsrpaak. 

We verwelkomen je  graag met een warm welkom in het modelappartement op de woonsite van O’bois en nemen je graag mee voor een rondleiding op de projectsite.

Voortgang van de werken:
> Fase I - volledig afgewerkt & uitverkocht
> Fase II - voltooiing van de ruwbouwwerken
> Parktuin - in aanleg

vanaf € 328.506 ALL-IN

incl. ondergrondse parking & berging
incl. 21% btw en 12% registratierechten
Oppervlakte
75m² - 99m²
Slaapkamers
2
Terras/tuin
18m² - 65m²
Parkeerplaats
ondergronds
Bouwfase
F2: ruwbouw
Oplevering
Voorjaar 2025
Duurzaamheid
gas of warmtepomp
zonnepanelen
REEDS VERKOCHT
88%
UNIQ WONEN OBOIS

uitstekende
ligging

O’bois is gelegen in het kleine maar gezellige en bruisende Kermt-Hasselt. Niet alleen is Kermt geroemd om haar gemoedelijke sfeer en rustieke karakter, maar ook omwille van de mooie natuur, het gedegen handelsaanbod en de vlotte bereikbaarheid.

UNIQ WONEN OBOIS

subliem
buitengenot

Niet alleen het groene parkdomein rondom de
parkappartementen is een unicum voor wonen nabij de stad,
maar ook de ruime private tuinen en terrassen vormen een absolute troef van het parkproject.

UNIQ WONEN

plaats voor
ontmoetingen

Het collectieve belevingspaviljoen rondom de historische schouw, de parktuin vol gevarieerd groen en de petanquebanen bieden zonder meer een gezellige ontmoetingsplaats voor de bewoners.

UNIQ WONEN OBOIS

uitgebreide
woonindelingen

Van compacte één-slaapkamerappartementen met ruimte
voor een home-office tot ruimere twee- en drie-slaapkamerappartementen, O’bois omvat een divers aanbod van kwalitatieve wooneenheden.

UNIQ WONEN OBOIS

een thuis voor
jong en oud

Met ruime keuzemogelijkheden aan diverse woonindelingen, een uitermate goede bereikbaarheid en de aanwezigheid van een ruime parktuin, komt O’bois tegemoet aan alle leeftijden. O’bois brengt generaties samen en vervult de individuele woonwensen van elke doelgroep.

UNIQ WONEN

spar
buurtsupermarkt

De aanwezigheid van een spar buurtsupermarkt op de woonsite versterkt zonder meer het facilitair wooncomfort van de bewoners van O’bois. De buurtsupermarkt wordt architecturaal maximaal geïntegreerd binnen het woonconcept en waarborgt hierdoor een subtiel karakter.

100% Voltooiingswaarborg

Als solide projectontwikkelaar kiezen wij er steevast voor om te werken onder de Wet Breyne met een 100% voltooiingswaarborg. Als koper geniet je bij ons zodoende van een maximale bescherming van je investering en dit gedurende het volledige bouwproces.

O'bois

Lummense Kiezel 21-27
Kermt-Hasselt

UNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOIS

Klik op foto om te vergroten.

Wil jij ook MOOI WONEN EN SLIM INVESTEREN IN HASSELT?

Of wens je graag het modelappartement te bezoeken of bijkomende informatie over het project te ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we helpen je graag verder!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.