o'bois - werfupdate (eind 23)

We tellen af naar de voorlopige oplevering van Stadsboome en de overhandiging van de eerste sleutels ... 

FASE 2

De werkzaamheden van fase 2 van O'bois, die gericht zijn op de ontwikkeling van Houtrijke en Boomrijke, zijn onlangs van start gegaan. De funderingsplaat van de kelder is al gestort en op dit moment worden de betonwanden geplaatst. Hierna zal het metselwerk van de kelder beginnen.

Houtrijke en Boomrijke omvatten samen 32 comfortabele parkappartementen. Op dit moment is reeds 45% van fase 2 verkocht. Er zijn momenteel nog 18 parkappartementen beschikbaar voor verkoop.

FASE 1

Fase 1, bestaande uit Stadsboome & Overboome, is al enige tijd volledig uitverkocht en de werkzaamheden verlopen bijzonder vlot. In Stadsboome worden op dit moment onder meer de laatste handelingen verricht aan de plaatsing van de badkamers. De toekomstige bewoners van Stadsboome zullen eind september hun sleutels ontvangen, waarna ze hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe woning.

In Overboome, tevens onderdeel van fase 1, wordt momenteel het buitenschrijnwerk geplaatst. Binnen enkele weken, nadat ook het leidingwerk voor elektriciteit en sanitair afgerond is, zullen de vloer- en chappewerken beginnen.

No items found.

We helpen je graag verder.

Heb je vragen of wens je graag meer informatie over een bepaald project?
Vul onderstaand formulier in en we helpen je graag verder!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.