Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het bewaren en verwerken van cookies op uw toestel voor het verbeteren van onze website.
Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

open kijkdag O'bois was een groot succes!

Op zondag 7 mei organiseerde UNIQ Wonen voor het eerst een open kijkdag op de projectsite van O'bois; met maar liefst 300 enthousiaste bezoekers werd het een dag om niet snel te vergeten.

Tijdens de open kijkdag kregen de bezoekers de exclusieve kans om een begeleide rondleiding doorheen de indrukwekkende werf van O'bois mee te maken. Met eigen ogen konden ze de verschillende fases van de bouwwerken aanschouwen, van ruwe constructie tot verfijnde afwerking. Het was een unieke gelegenheid om het hoge afwerkingsniveau en de expertise van UNIQ Wonen te ontdekken. 

Tijdens de rondleiding werden de bezoekers begeleid door de architecten en werfleiders van het project. Zij stonden klaar om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over het bouwproces en de gebruikte materialen. Het was dan ook een waardevolle gelegenheid voor de bezoekers om meer inzicht te krijgen in de technische aspecten, het ontwerp, het concept en de vele troeven van het project.

Als kers op de taart mochten de bezoekers in primeur het volledig afgewerkte modelappartement van O'bois bezoeken. Het modelappartement is met zorg en oog voor detail ingericht, waardoor de bezoekers een perfecte indruk kregen van hoe hun toekomstige woning eruit zou kunnen zien.

Na afloop van de rondleiding werden de bezoekers getrakteerd op een verfrissend ijsje van de ijskar.

De open wervendag van UNIQ Wonen was een groot succes, daarom een groot dankuwel aan alle enthousiaste bezoekers en onze bouwpartners: FCS architecten en Concept Building. 

Heb je de open kijkdag gemist en ben je eigenlijk ook wel heel benieuwd naar het modelappartement? Maak dan via het inschrijfformulier op de website jouw persoonlijke afspraak voor een bezoek aan het modelappartement en ontdek zelf het sublieme afwerkingsniveau en de vele troeven van het project! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je vrijblijvend meer info te bezorgen over het mooie O'bois. 

No items found.

We helpen je graag verder.

Heb je vragen of wens je graag meer informatie over een bepaald project?
Vul onderstaand formulier in en we helpen je graag verder!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.