uniq wonen logo

KEIZERLIJK WONEN IN BOUTIQUE
RESIDENTIE LISTOIR 

De hedendaagse architectuur van Listoir oogt klassevol en heeft een verfijnde esthetiek.In contrast met een vrij strakke voorgevel staan de speelse terrassen die de achterzijde van het gebouw helemaal opentrekken.

Boutique residentie Listoir, een uniek nieuwbouwproject met een kleinschalig karakter, geeft in het hart van het historische Tongeren en recht tegenover de Romeinse stadsomwalling vorm aan vier hoogkwalitatieve appartementen en één exclusieve penthouse, die afgewerkt zijn volgens de hoogste standaarden op gebied van esthetiek, comfort en energieverbruik. Ervaar een gevoel van rust, licht en hoogstaande kwaliteit.

vanaf € 250.728

excl. kosten KOPERS
2 slpk
82-138m2
12-28m2

TROEVEN

Boutique residentie

Thuiskomen is tot rust komen. Listoir is een boutique residentie, wat duidt op het kleinschalig karakter van het project. Met slechts 5 wooneenheden is het er ideaal wonen voor iedereen die houdt van de nodige rust en privacy. 

Royale afwerkingsbudgetten

Naast het kleinschalig karakter van Listoir vormen ook de royale afwerkingsbudgetten een enorme troef van het project. De budgetten voor de afwerking van je keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren zijn ruim voorzien opdat je bij onze partnerleveranciers een hoogwaardige inrichting van voornoemde kan uitkiezen.

Aangenaam buitengenot

In Listoir geniet je van mooie, ruime terrassen met oppervlakten tussen 11m² en 28m². Ze vormen een drempelloos verlengde van de leefruimte, wat het ruimtegevoel maximaliseert. Bovendien bevindt er zich achteraan het gebouw nog een aangename, collectieve tuin voor de bewoners.  

Duurzaam sterk

Listoir is een uiterst duurzaam project, wat zich vertaalt in een E-peil gelijk aan E30. Een gasaansluiting of een warmtepompsysteem? Dat bepaal jij zelf. We bieden beide toepassingen aan. Zonnepanelen worden standaard voorzien. 

LIGGING

Listoir

Cesarlaan 51,
Tongeren

IN BEELD

Klik op foto om te vergroten.