UNIQ Wonen Gregorius
UNIQ Wonen Gregorius
UNIQ Wonen Gregorius
Gregorius logo

Heb je de open kijkdagen gemist en ben je toch nieuwsgierig naar het project, de vele troeven en het nog beschikbare aanbod?
We verwelkomen je nog steeds graag in het splinternieuwe modelappartement van Gregorius en leiden je met plezier rond in dit mooie project. Neem contact met ons op door het formulier onderaan deze webpagina in te vullen; op die manier kunnen we een afspraak met je regelen.

Extra troef: Het project bevindt zich in een vergevorderde bouwfase; kopers kunnen inhuizen vanaf midden 2024.

_

Nieuwbouwproject Gregorius is gevestigd in het mooie Schakkebroek, een klein gehuchtje in Herk-de-Stad, waar men volop kan genieten van rust en veel natuurlijk moois. Schakkebroek telt slechts 1.900 inwoners en kent een uitstekende bereikbaarheid met Hasselt, Diest en Sint-Truiden. Nieuwbouwproject Gregorius is gelegen langs de Schoolstraat 25-27 en ligt recht tegenover een super handige en mooi uitgerust spar buurtsupermarkt.

Het architecturale ontwerp van het project is geïnspireerd op de voormalige vierkantshoeve die zich destijds op de locatie bevond. Het resultaat is een eigentijds nieuwbouwproject waarin 15 ruime appartementen en 2 woningen harmonieus geschakeld zijn rondom een centraal binnenplein/tuin.

Oppervlakte
98m² - 110m²
Slaapkamers
2-3
Terras/tuin
10m² - 102m²
Parkeerplaats
ondergronds
Bouwfase
afwerking
Oplevering
midden 2024
Duurzaamheid
BEN20
zonnepannelen
warmtepomp
Verkoop
50%
UNIQ Wonen Gregorius

aangename buurt

In Schakkebroek is het uiterst rustig en aangenaam wonen. Maar ook op praktisch vlak kent de residentie een gunstige ligging, want vlak aan de overkant van het project ligt een mooie en bijzonder goed uitgeruste spar buurtsupermarkt; een mooie troef van comfort voor de toekomstige bewoners.

UNIQ Wonen Gregorius

buitengewoon buitengenot

Wandel binnen op het prachtig gemeenschappelijk binnenplein van het project dat langs de buitenzijde omkaderd wordt door een weelderige tuin met fruitbomen. Elk appartement is voorzien van een ruim terras en de gelijkvloerse appartementen genieten bijkomend zelfs van een eigen privétuin. Een buitengewoon buitengenot/comfort is zorgvuldig binnen het project geïntegreerd, zowel privatief als in gemeenschap.

UNIQ Wonen Gregorius

BEN20!

Zonnepanelen, een warmtepompsysteem, vloerverwarming, … Gregorius is een uiterst duurzaam project. Dat resulteert niet alleen in een mooie besparing op de energiefactuur van de koper, maar daarnaast geniet hij ook nog van 100% korting op zijn kadastraal inkomen gedurende 5 jaar.

UNIQ Wonen Gregorius

hoge afwerking naar eigen smaak

Er wordt doorheen het gehele project alleen met de meest kwalitatieve materialen gewerkt. De koper bepaalt de afwerking naar eigen smaak; de afwerkingsbudgetten voor het uitkiezen van de keuken, badkamer, vloeren en deuren zijn dan ook zeer royaal ter beschikking gesteld.

100% Voltooiingswaarborg

De promotor kiest ervoor om te werken onder de wet Breyne, dewelke een voltooiingswaarborg van 100% garandeert. Hierdoor geniet de koper van maximale bescherming van zijn investering gedurende het gehele bouwproces. Zowel een voorlopige als een definitieve oplevering zijn voorzien.

Gregorius

Schoolstraat 25-27
Schakkebroek (Herk-de-Stad)

UNIQ Wonen GregoriusUNIQ Wonen GregoriusUNIQ Wonen GregoriusUNIQ Wonen GregoriusUNIQ Wonen Gregorius

Klik op foto om te vergroten.

Wil jij ruIM & LICHTRIJK WONEN IN schakkebroek?

Of wens je graag bijkomende informatie over het project? Vul onderstaand formulier in en we helpen je graag verder!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.