Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het bewaren en verwerken van cookies op uw toestel voor het verbeteren van onze website.
Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.
uniq wonen logo
UNIQ WONEN CELEST
UNIQ WONEN CELEST
UNIQ WONEN CELEST
UNIQ WONEN Celest logo

De mooie projectnaam “Celest” is afgeleid van het Franse céleste, wat hemels betekent. Het maakt zo een kleine verwijzing naar de unieke penthouses die het project herbergt, maar duidt vooral op het gevoel van hemels wonen dat de toekomstige bewoners hier elke dag weer opnieuw zullen ervaren.

ERVAAR EEN GEVOEL VAN LICHT, LUXE EN RUIMTE, ERVAAR HEMELS WONEN.

Celest, een uniek en kleinschalig nieuwbouwproject, geeft in het hart van Tessenderlo vorm aan tien luxe appartementen en twee exclusieve penthouses, die afgewerkt zijn volgens de hoogste standaarden op gebied van esthetiek, comfort en energieverbruik.

Oppervlakte
73m² - 106m²
Slaapkamers
1 - 2
Terras/tuin
41m² - 65m²
Parkeerplaats
Ondergronds
Bouwfase
Grondwerken
Oplevering
Najaar 2024
Duurzaamheid
Gas of warmtepomp
Zonnepanelen
Verkoop
75%

vanaf € 273.027,-

excl. kosten KOPERS

TROEVEN

UNIQ WONEN CELEST

Uitstekende
ligging

Geniet van het belevingsvolle centrum en laat je bekoren door de gezellige winkelstraten en de vele smaakvolle adresjes in en rondom de binnenstad. Samen met het gedegen aanbod van onderwijs, zorg en dienstverlening maakt dit van Tessenderlo een bijzonder aantrekkelijke plek om te wonen.

UNIQ WONEN CELEST

Subliem
buitengenot

Alle appartementen in Celest zijn voorzien van zeer ruime terrassen, van 20m² tot wel 89m², en vormen een drempelloos verlengde van de leefruimte. Ze worden bovendien als zodanig gebouwd opdat elke bewoner maximaal kan genieten van zijn buitenruimte met een maximum behoud aan privacy.

UNIQ WONEN CELEST

Future-proof
wonen!

Van compacte één-slaapkamerappartementen met ruimte voor een home-office tot ruimere twee- en drie-slaapkamerappartementen, O’bois omvat een divers aanbod van kwalitatieve wooneenheden.

UNIQ WONEN CELEST

Persoonlijke kopersbegeleiding

Als toekomstig bewoner zal je door onze interieurdeskundige persoonlijk begeleid en deskundig geadviseerd worden bij het uitkiezen van de opties in de toonzalen van de keuken, badkamer- en vloerenleverancier. Heb je nog bijkomende wensen op vlak van maatwerk, ook dan staan wij klaar met doelgerichte oplossingen.

100% Voltooiingswaarborg

Als solide projectontwikkelaar kiezen wij er steevast voor om te werken onder de Wet Breyne met een 100% voltooiingswaarborg. Als koper geniet je bij ons zodoende van een maximale bescherming van je investering en dit gedurende het volledige bouwproces.

LIGGING

Celest

Gerhagenstraat 6-8,
Tessenderlo

IN BEELD

UNIQ WONEN CELESTUNIQ WONEN CELESTUNIQ WONEN CELESTUNIQ WONEN CELESTUNIQ WONEN CELESTUNIQ WONEN CELESTUNIQ WONEN CELEST

Klik op foto om te vergroten.

UNIQ WONEN CELEST