Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het bewaren en verwerken van cookies op uw toestel voor het verbeteren van onze website.
Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.
uniq wonen logo
UNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOIS maak een afspraak
UNIQ WONEN
UNIQ WONEN obois
UNIQ WONEN OBOIS
UNIQ WONEN OBOIS logo

MOOI wonen & slim investeren in hasselt.

Parkproject O’bois omvat vier tijdloze woongehelen rondom een ruim en rijkelijk beplant tuinpark. De vier woongehelen, met elk hun eigen architecturale identiteit en beleving, geven samen vorm aan 65 parkappartementen en één SPAR buurtsupermarkt.

De naam O’bois verwijst naar het historische verleden van de site (projectgrond van een voormalig houtzagerij) en naar de nieuwe groene parkinvulling die er met de komst van O’bois aan de locatie wordt gegeven. Ook de vier woongehelen kregen een eigen specifieke naam toegewezen; Stadsboome, Overboome, Boomrijke en Houtrijke.

Oppervlakte
75m² - 99m²
Slaapkamers
2
Terras/tuin
18m² - 65m²
Parkeerplaats
Ondergronds
Bouwfase
F2: Grondwerken
Oplevering
Najaar 2024
Duurzaamheid
Gas of warmtepomp
Zonnepanelen
Verkoop
75%

vanaf € 228.900

excl. kosten KOPERS

TROEVEN

UNIQ WONEN

Uitstekende
ligging

O’bois is gelegen in het kleine maar gezellige en bruisende Kermt-Hasselt. Niet alleen is Kermt geroemd om haar gemoedelijke sfeer en rustieke karakter, maar ook omwille van de mooie natuur, het gedegen handelsaanbod en de vlotte bereikbaarheid.

UNIQ WONEN

Subliem
buitengenot

Niet alleen het groene parkdomein rondom de parkappartementen is een unicum voor wonen nabij de stad, maar ook de ruime private tuinen en terrassen vormen een absolute troef van het parkproject.

UNIQ WONEN

Plaats voor
ontmoetingen

Het collectieve belevingspaviljoen rondom de historische schouw, de parktuin vol gevarieerd groen en de petanquebanen bieden zonder meer een gezellige ontmoetingsplaats voor de bewoners.

UNIQ WONEN OBOIS

Uitgebreide
woonindelingen

Van compacte één-slaapkamerappartementen met ruimte voor een home-office tot ruimere twee- en drie-slaapkamerappartementen, O’bois omvat een divers aanbod van kwalitatieve wooneenheden.

UNIQ WONEN OBOIS

Een thuis voor
jong en oud

Met ruime keuzemogelijkheden aan diverse woonindelingen, een uitermate goede bereikbaarheid en de aanwezigheid van een ruime parktuin, komt O’bois tegemoet aan alle leeftijden. O’bois brengt generaties samen en vervult de individuele woonwensen van elke doelgroep.

UNIQ WONEN

Spar
buurtsupermarkt

De aanwezigheid van een SPAR buurtsupermarkt op de woonsite versterkt zonder meer het facilitair wooncomfort van de bewoners van O’bois. De buurtsupermarkt wordt architecturaal maximaal geïntegreerd binnen het woonconcept en waarborgt hierdoor een subtiel karakter.

100% Voltooiingswaarborg

Als solide projectontwikkelaar kiezen wij er steevast voor om te werken onder de Wet Breyne met een 100% voltooiingswaarborg. Als koper geniet je bij ons zodoende van een maximale bescherming van je investering en dit gedurende het volledige bouwproces.

LIGGING

Obois

Lummense Kiezel 21-27
Kermt-Hasselt

IN BEELD

UNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISUNIQ WONEN OBOISuniq wonen oboisUNIQ WONEN

Klik op foto om te vergroten.

AANBOD

UNIQ WONEN OBOIS

Houtrijke
(FASE 2)

REEDS 50% VERKOCHT

Volledig aanbod
UNIQ WONEN OBOIS

Boomrijke
(FASE 2)

REEDS 44% VERKOCHT

Volledig aanbod
UNIQ WONEN OBOIS

Standsboome
(FASE 1)

UITVERKOCHT

Volledig aanbod
UNIQ WONEN OBOIS

Overboome
(FASE 1)

UITVERKOCHT

Volledig aanbod

Ontdek de 4 woongehelen van O'bois