Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het bewaren en verwerken van cookies op uw toestel voor het verbeteren van onze website.
Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.
uniq wonen achtergrond patroon

Gemeente Maasmechelen kent ontwikkeling toe aan UNIQ Wonen.

Voor de verdere ontwikkeling van de projectzone P1 in RUP Boseind ging het gemeentebestuur van Maasmechelen op zoek naar een projectontwikkelaar voor de ontwikkeling van de centrale woonzone aan de Schuttersstraat.

De gemeente stelde een duurzame stadsontwikkeling voorop en een duidelijke toepassing van ecologisch wonen als voorwaarde; UNIQ Wonen haalde de opdracht binnen en mag de ontwikkeling van de nieuwe woonzone voor haar rekening nemen.

Het woonproject zal een diversiteit aan woonvormen aanbieden, bestaande uit 17 grondgebonden appartementen, 17 starterswoningen (bovenop de grondgebonden appartementen) en 14 rijwoningen, en is een ontwerp van het internationaal gerenommeerde ontwerpbureau ORG, Permanent Modernity Architecture, Urbanism & Systems.

Er wordt gestreefd naar een omgevingsvergunning in 2024, met aansluitend de start der werken, zodoende de nieuwe woonontwikkeling in 2026 op te leveren.

Persbericht Het Belang van Limburg: https://www.hbvl.be/cnt/dmf20230628_95616095


No items found.

nieuwsoverzicht